Edullinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa – ekoilun ei tarvitse olla kallista


Meille GreenDealissa on tärkeää, että kuka tahansa elämäntilanteesta ja asuinpaikasta riippumatta voi käyttää ekotuotteita. Siksi perustimme ekokaupan verkkoon, jotta kuka vain voi tilata luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita netistä. Luonnonkosmetiikka ei saisi olla harvojen luksusta, sillä vasta suurella käyttäjämäärällä saavutetaan suuremmat positiiviset ympäristövaikutukset. Järkevänhintaiset tuotteet ovat mielestämme avainasemassa ympäristöystävällisten kosmetiikkatuotteiden ja pesuaineiden yleistymisessä.

Jo 10 vuoden ajan olemme tehneet töitä, jotta voisimme tarjota ekotuotteita mahdollisimman hyvin hinnoin huomioiden eri käyttäjien tarpeet. Meille on tärkeää, että jokainen suomalainen voi hankkia luonnonkosmetiikkaa edullisesti ja tehdä valintoja laajasta valikoimasta. Emme panosta luksustuotteisiin vaan edullisiin päivittäistuotteisiin. Suosituimpia tuotteitamme ovat luonnonkosmetiikkameikit, luonnolliset kasvovoiteet ja ihonhoitotuotteet sekä yleisesti luomukosmetiikkatuotteet, luomushampoot ja luomusuihkugeelit. Meiltä löydät myös fysikaaliset aurinkovoiteet ja muut suosikkituotteet. GreenDealista saat myös ekopesuaineet edullisesti ja erittäin kattavasta valikoimasta: ekologiset pyykinpesuaineet, astianpesuaineet ja monta muuta kodin pesuainetta.

Muistathan, että kaikkien tuotteiden ainesosalistat on tarkoin käyty läpi tiimimme toimesta, jotta voimme myydä vain turvallisia tuotteita ja jotta tämä vaiva jäisi sinulta asiakkaana pois. Emme tee yhteistyötä ylikansallisten toimijoiden kanssa, vaan mieluummin pienten perhetaustaisten yritysten kanssa. Kaikki tuotteemme tulevat EU-alueelta tai aivan sen välittömästä läheisyydestä, jotta kuljetuspäästöt olisivat mahdollisimman pienet. Lue lisää myös kattavasta EkoTakuu-sertifioinnistamme.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tuotteisiin, tuotemerkkeihin tai tilaamiseen liittyen tai kaipaat apua vaikkapa sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua.