Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle

Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle

He he hei hei musta tuntuu, että ..... DÖDÖ ON TAAS PETTÄNYT! Luet nyt Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle 4 minuuttia Seuraava Mikä Bioturmin deodorantti sopii sinulle?

Kesän jälkeen tulee syksy. Syksy on ihanaa aikaa, mutta tarkoittaa, että kesän kasvoille antama hehku häilyy pikkuhiljaa pois. Syksyä kohti mentäessä iho voi hiljalleen tuntua taas kuivalta - mitenkä tätä kesän ihanaa elinvoimaa voisi vielä ylläpitää?

Oletko muistanut kaivaa kaapistasi kasvoveden esille? Kasvoveden käyttö on erinomainen tapa lisätä iholle kosteutta. Kasvovesi tuo ihollesi kaivattua vesikosteutta ja kosteutettu iho näyttää elinvoimaiselta.


Kasvovettä käytetään puhdistuksen jälkeen - voimakas puhdistusaine tai hankaaminen voi rasittaa tai pestä ihoasi liikaa. Tällöin ihon PH-arvo muuttuu & iho voi tuntua "narskuvan" puhtaalta - ihosi voi olla kuivan, liian puhtaan tai kiristävän tuntuinen. Tälllöin ihon oma happovaippa on rasittunut eikä suojamuuri suojaa ihoasi riittävästi. Jotta iho palautuisi ihanteelliseen PH-arvoon, tarvitaan apuun kasvovettä! (muuten palautumisessa voi mennä useampi tunti).


Tässä omat suosikkimme!


 

Nourish London Antioxidant Peptide Mist


Hoitoa, kosteutusta ja suojaa iholle! Erittäin antioksidanttipitoinen ja ihon hyvinvointia tukeva kasvovesisuihke - iho altistuu monille ulkoisille haitoille, kuten tuulelle, lämpötilan vaihteluille, ilmansaasteille ja UV-säteilylle, jotka kaikki aiheuttavat oksidatiivista stressiä iholle. Erinomainen myös rauhoittamaan "masknea" eli kasvosuojainten aiheuttamaa ihon epäpuhtauksien lisääntymistä. Ihana laventelinen tuoksu! Löytyy myös 15ml kokeilukoko!

 

Avril ruusuvesi

Tuo iholle kosteutta ja tuotetta on erittäin helppo käyttää. Tätä suihketta voit käyttää myös meikin päälle. Vegaaninen tuote, jossa mieto ihana ruusuntuoksu. Reilu pakkauskoko ja ihana hinta, sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös luonnonkosmetiikkaan tutustuvalle tai nuorelle ensikokeiluun.

Nourish London Relax Soothing Toning Mist

Herkälle ja ärtyneelle iholle tehty superkosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Voidaan suihkuttaa puhtaalle iholle tai meikin päälle. Rauhoittaa punoittavaa, kiristävää & kuivaa ihoa - sopii erinomaisesti mm. couperosa-iholle! Kiva, mutta mieto tuoksu. 


Pure=Beauty Birch Sap Mist - with Hyaluronic Acid

Kotimainen ihana suihkekasvovesi! Kasvovesi sisältää ihoa suojaavaa ja uudistavaa suomalaista luomukoivunmahlauutetta, antioksidanttista pakuriuutetta sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Sopii erityisesti pintakuivalle, kuivalle & ikääntyvälle iholle. Katso tuotteen ainesosalista - kasvovesi sisältää vain viittä eri ainesosaa!

Fiini Naturally tasapainottava rosmariinikasvovesi


Rasvoittuvan ihon paras kaveri! Tämäkin ihana kotimainen kasvovesi kevyt ja kosteuttava, ihon toimintaa tasapainottava kasvovesi. Sisältää mm. virkistävää rosmariinia, joka tasapainottaa ja puhdistaa ihoa sekä hillitsee ihotulehduksia. Antioksidantti- ja vitamiinirikas mustaherukkauute kosteuttaa, tasapainottaa ja tukee ihon omia suojamekanismeja ulkoisia haittoja vastaan. Sopii sekaiholle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Murumuru Moisture Boost Kasvovesi

 

Herätys iho & sameus pois! Upea, geelimäisen koostumuksen omaava kasvovesi sisältää Sodium PCA:ta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti sitomalla vettä ihon pintaan ja prebiootteja, jotka tukevat ihon suojakerroksen toimintaa! Sisältää myös kosteuttavaa vadelmavettä ja suomalaista, antioksidanttisuojaa antavaa ruusunmarjauutetta. Tuote sopii erityisesti elottomalle, kuivalle, pintakuivalle & samealle iholle. 

FAQ: Kasvovedet Syksyn Ihonhoitoon

Miksi kasvoveden käyttö on tärkeää erityisesti syksyllä? Syksyllä iho voi alkaa tuntua kuivalta kesän jälkeen. Kasvoveden käyttö auttaa lisäämään ja ylläpitämään ihon kosteutta, palauttamaan ihon PH-arvon ihanteelliseksi ja suojamaan ihoa ulkoisilta haitoilta.

Miten kasvovesi vaikuttaa ihon PH-arvoon? Puhdistuksen jälkeen ihon PH-arvo voi muuttua, mikä saattaa jättää ihon kuivaksi tai kiristäväksi. Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon PH-arvon ihanteelliseksi, jolloin iho voi paremmin ja palautuminen on nopeampaa.

Voiko kasvovettä käyttää meikin päällä? Kyllä, useimmat kasvovedet, kuten Avril ruusuvesi ja Nourish London Relax Soothing Toning Mist, on suunniteltu niin, että niitä voi suihkuttaa suoraan puhtaalle iholle tai meikin päälle kosteutuksen ja rauhoituksen lisäämiseksi.

Onko kasvovedet sopivia kaikille ihotyypeille? Kyllä, markkinoilla on kasvovesiä eri ihotyypeille. Esimerkiksi Pure=Beauty Birch Sap Mist sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, kun taas Fiini Naturally rosmariinikasvovesi on ihanteellinen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Mitä hyötyjä antioksidanttipitoisilla kasvovesillä on? Antioksidanttipitoiset kasvovedet, kuten Nourish London Antioxidant Peptide Mist, suojaavat ihoa ulkoisilta haitoilta, kuten ilmansaasteilta, UV-säteilyltä ja lämpötilan vaihteluilta. Ne auttavat torjumaan oksidatiivista stressiä ja edistävät ihon hyvinvointia.

Voiko kasvovesi auttaa erityisongelmissa, kuten masknessa? Kyllä, jotkut kasvovedet, kuten Nourish London Antioxidant Peptide Mist, ovat erinomaisia rauhoittamaan iho-ongelmia, kuten masknen aiheuttamaa epäpuhtauksien lisääntymistä, tarjoten samalla kosteutusta ja suojaa.

Mikä kasvovesi sopii herkälle iholle? Herkälle ja ärtyneelle iholle suunnitellut kasvovedet, kuten Nourish London Relax Soothing Toning Mist, ovat superkosteuttavia ja rauhoittavia. Ne auttavat lievittämään punoitusta, kiristävää tunnetta ja kuivuutta.

Onko kasvovesissä eroja koostumuksessa? Kyllä, kasvovedet voivat vaihdella koostumukseltaan. Esimerkiksi Murumuru Moisture Boost Kasvovesi on geelimäisen koostumuksen omaava, kun taas monet muut ovat suihkutettavia nesteitä. Koostumus valitaan usein ihon tarpeiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Miten valitsen itselleni sopivan kasvoveden? Valitse kasvovesi ihosi tarpeiden, ihotyypin ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Huomioi tuotteen ainesosat, koostumus ja se, mitä erityisongelmia haluat kasvovedellä käsitellä (esim. kuivuus, rasvoittuvuus, herkkyys).

Voiko kasvovettä käyttää päivittäin? Kyllä, kasvovettä voi ja kannattaa käyttää päivittäin osana ihonhoitorutiinia. Se auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja valmistaa ihon muiden hoitotuotteiden, kuten seerumien ja kosteusvoiteiden, vastaanottamiseen.