Mikä Bioturmin deodorantti sopii sinulle?

Mikä Bioturmin deodorantti sopii sinulle?

Vaihteleva ilmasto, kylmä kevättuuli ja kerrospukeutuminen voi saada kainalosi hikoilemaan. Välillä on kuuma, välillä kylmä - deodorantti joutuu siis koville! Luonnonkosmetiikan deodorantteja on monia ja kokemukset vaihtelevia, miten voit löytää siis sen taatusti toimivan deodorantin?

Tule tutustumaan Bioturmin mikrohopeadeodorantteihin. Tästä artikkelista löydät helposti itsellesi sopivat deodorantin ja jos sinulle jää kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Oletko jo tutustunut mikrohopeaan?

Mikrohopea on täysin turvallinen ainesosa ja sopii jokaiselle ihotyypille, mutta erityisesti myös ärtyneelle, punoittavalle, kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Mikrohopea muodostaa iholle antimikrobisen suojakalvon ja suojaa ihoa tehokkaasti. Antimikrobisen ominaisuuden ansiosta mikrohopea sopii ja rauhoittaa tulehtunutta ja rikkoontunutta ihoa.

Täysin turvallinen mikrohopea ei imeydy ihoon. Bioturmin käyttämä mikrohopea on puhdasta ja käsiteltyä hopeaa, millä on useita eri antibakteerisia ominaisuuksia, jotka vähentävät voimakkaasti hien muodostumista kainaloon pitäen kainalot puhtaana ja raikkaana. 

Tiesitkö! Bioturmin tuotteet eivät sisällä pienimolekyylista alumiinikloridia tai alumiinikloorihydraattia ja tuotteet ovat vegaanisia.

Kiinnostuitko? Lue alta mikä deodorantti voisi sopia sinulle!

Kevyt pito & melko tuoksuton:

Kuulotko siihen ryhmään, kenen hikoilu on tuoksutonta ja muutenkin vähäistä?
Nämä deodorantit ovat sinulle.

Voidedeodorantti on mieto, täysin hajusteeton ja sopii hänelle, joka ei hikoile voimakkaasti, mutta haluaa pitää kainalot kuivina päivän ajan. Sopii erityisesti herkälle iholle ja myös perheen nuorisolle. Jos voiteen käyttö kummaksuttaa, löytyy myös roll-on deodorantti. Roll-on:in kevyt pito ja hyvin mieto tuoksu sopii päivittäiseen käyttöön. 

Bioturm deodoranttivoide, hajusteeton
Bioturm Hopeadeodorantti roll-on Mild

 

Keskivahva pito & melko tuoksuton:

Kaipaatko hieman vahvempaa otetta ja turvaa stressaaviin tilanteisiin? Valintasi on silloin Intensiv! 

Intensiv-deodorantti löytyy sekä suihkutettavassa että roll-on muodossa. Antaa keskivahvan pidon eikä tuotteessa ole vahvaa tuoksua. Sopii hyvin päivittäiskäyttöön miehille sekä naisille. 

Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, roll-on Intensiv
Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, suihke Intensiv

 

Keskivahva pito & tuoksua:

Jos kaipaat kainaloosi miellyttävää tuoksua, valitse Frisch.

Intensiv-deodorantin keskivahva pito sopii vauhdikkaaseen elämäntapaan. Tuoksu on raikas ja antaa kainoloille raikkaan tuoksun. 

Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, roll-on Intensiv Frisch
Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, suihke Intensiv Frisch

 

Vahva pito & mieto tuoksu: 

Hikoiletko kuin viimeistä päivää? Valitse silloin Intensiv Dhynamisch.

Vahvan suojan ja pidon antaa Bioturmin voimakkaan hikoilun ehkäisevä Intensiv Dynamisch. Tämä luonnonkosmetiikan deodorantti antaa pitkäaikaisen ja tasaisen suojan eikä ärsytä kainaloiden ihoa lainkaan. 

Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, roll-on Intensiv Dynamisch
Bioturm Hopeadeodorantti voimakasta hikoilua vastaan, suihke Intensiv Dynamisch

 

 

Tiesitkö?

Kaikkien Bioturmin deodoranttien ainesosalistat on tarkistettu ja aineososat soveltuvat täysin EKOTAKUU™ -kriteeristöön. Bioturmin deodorantit ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja tuotteita suositellaan kaikille ihotyypeille. 

 

Oletko etsinyt hyvää deodoranttia? Nyt olet sen löytänyt! 
Katso valikoima TÄSTÄ