Sano HEIHEI kuiville käsille!

Sano HEIHEI kuiville käsille!

Kuivuuko sinullakin kädet talvella? Kokeile näitä tuotteita ja kätesi kiittävät. 

Huomaatko kuivuutta myös kantapäissä tai kyynärpäissä - sipaise käsivoidetta ennen nukkumaanmenoa myös niihin.

 

Weleda Skin Food yleisvoide

Luottotuote jo yli 80 vuoden ajan sekä monien julkisuudesta tunnettujen henkilöiden suosittelma. Tämä Weledan perusvoide kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti sen sisältämien keto-orvokin, kamomillan sekä calendulan (kehäkukan) ansiosta. Siitä onkin tullut klassikkotuote kuivien käsien, atopialaikkojen ja taipeiden sekä jalkojen hoidossa. 

 

Weleda Tyrni käsivoide

Tyrni kosteuttaa ja hoitaa erittäin kuivaa ihoa. Täyteläiset öljyt suojaavat ja hoitavat käsiä. Tuotteen sisältämä arvokas luomutyrniöljy sisältää runsaasti luonnonmukaisia ainesosia, joita ihosi tarvitsee uusiutuakseen ja korjatakseen itse itseään. Auttaa myös pienten naarmujen ja haavojen hoidossa.

 

Nourish London Kale Anti-Ageing Hand Cream

Tuplatehoinen käsivoide tuoksuu miedolta, kosteuttaa käsiä & suojaa käsien ihoa ikääntymisen merkeiltä. Ylellinen intentiivisesti kosteuttava käsivoide pehmentää käsiä vieden karheuden ja kuivuuden tunteen pois mennessään. Tuo helpotusta mm. tikkuina irtoaviin kynsinauhoihin.

 

Lepo Sensitive riisi- ja ohra käsivoide

Ihana, makealta tuoksuva käsivoide auttaa suojaamaan ihon luonnollista lipidikalvoa ja ylläpitämään ihon joustavuutta sekä kosteutta. Tislatulla ohravedellä on erityisesti ihoa pehmentävä ja rauhoittava vaikutus. Ohra on kasvi, joka sisältää mm. C-vitamiinia, antioksidantteja ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä!

 

Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream

Kun kädet & jalat ovat erittäin huonossa kunnossa! Moi Forest Multipurpose Cream vahvistaa ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisen yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Voide sopii koko vartalon ja kasvojen hoitoon. Saat nopeasti helpotuksen kutiaviin, atooppisiin ja erittäin kuiviin laikkuihin, punoittaviin sekä haavautuneisiin ihoaluisiin. Tehokas kosteuttava ja hoitava voide suojaa herkkää ja kuivaa ihoa tehokkaasti.

 

Lavera Neutral hajusteeton käsivoide

Hajusteeton käsivoide - kyllä kiitos! Laveran käsivoide hellii kuivia käsiä täysin hajusteettomasti. Käsivoide sisältää iltahelokkiöljyä ja sheavoita, ja tuotteen täyteläinen koostumus on suunniteltu kosteuttamaan ärtynyttä, kuivaa ja herkistynyttä ihoa. Käsivoide tukee ihon uudistumista ja ehkäisee ihon kuivumista.

Avril käsivoide

Päivittäiseen käyttöön! Tahmaamaton, ruusuntuoksuinen käsivoide tekee käsistäsi ihanan sileät ja pehmeät - jo yhden käyttökerran jälkeen! Käsivoide sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita sekä mineraaleja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihon ulointa kerrosta sekä auttavat ihoa uudistumaan.

FAQ: Käsivoiteet Talvikaudelle

1. Miksi käsieni iho kuivuu erityisesti talvella? Talvella ilman kosteustaso laskee sekä ulkona että sisätiloissa, mikä johtaa ihon kuivumiseen. Lisäksi kylmä ilma ja lämmityslaitteet voivat kuivattaa ihoa entisestään.

2. Voiko käsivoidetta käyttää muuallakin kuin käsissä? Kyllä, monet käsivoiteet soveltuvat myös muille ihoalueille, kuten kyynärpäille, kantapäille ja jopa kasvoille, erityisesti jos tuote on suunniteltu herkälle tai erittäin kuivalle iholle.

3. Miten usein minun tulisi käyttää käsivoidetta? Käsivoiteen käyttötiheys riippuu ihosi tarpeista. Suositeltavaa on levittää voidetta aina käsien pesun jälkeen sekä aina kun iho tuntuu kuivalta. Yöaikaan käytettynä voide ehtii vaikuttaa tehokkaasti.

4. Mitä eroa on eri käsivoiteilla, kuten Weleda Skin Food ja Avril käsivoide? Eri käsivoiteet on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Weleda Skin Food on erittäin ravitseva ja suojaa kuivaa ihoa, kun taas Avril käsivoide on kevyempi ja sopii päivittäiseen käyttöön. Valinta riippuu ihosi tarpeista ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

5. Voiko käsivoide auttaa ikääntymisen merkkejä vastaan? Kyllä, jotkut käsivoiteet, kuten Nourish London Kale Anti-Ageing Hand Cream, sisältävät ainesosia, jotka auttavat torjumaan ikääntymisen merkkejä käsissä, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia.

6. Onko käsivoiteiden käytöllä sivuvaikutuksia? Yleensä käsivoiteet ovat turvallisia ja sivuvaikutukset harvinaisia. Jos sinulla on herkkä iho, valitse hajusteeton ja mahdollisimman luonnollisia ainesosia sisältävä tuote, kuten Lavera Neutral hajusteeton käsivoide, vähentääksesi allergiariskiä.

7. Miten valitsen parhaan käsivoiteen itselleni? Harkitse ihosi tarpeita: jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, valitse täyteläisempi voide, kuten Weleda Skin Food. Päivittäiseen käyttöön ja lievempään kosteutukseen sopii kevyempi voide, kuten Avril käsivoide. Herkälle iholle suositellaan hajusteettomia ja mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita.

8. Kuinka kauan käsivoide säilyy avattuna? Käsivoiteiden säilyvyys vaihtelee tuotemerkin ja koostumuksen mukaan, mutta yleensä ne säilyvät 6–12 kuukautta avattuna. Tarkista pakkauksesta tuotekohtaiset suositukset.

9. Voiko käsivoide vanhentua? Kyllä, käsivoiteet voivat vanhentua ja niiden teho heikentyä ajan myötä. Vanhentuneen tuotteen tunnistaa usein muuttuneesta tuoksusta, koostumuksesta tai väristä. Käytä voide mieluiten ennen parasta ennen -päivämäärää tai avauksen jälkeen merkityn ajan sisällä.

10. Miten käsivoide vaikuttaa kynsinauhoihin? Monet käsivoiteet, kuten Nourish London Kale Anti-Ageing Hand Cream, kosteuttavat ja pehmentävät myös kynsinauhoja, mikä voi auttaa ehkäisemään niiden repeämistä ja tikkuuntumista. Säännöllinen käyttö pitää kynsinauhat terveinä ja hyvinvoivina.