Ylellinen ja monikäyttöinen arganöljy sopii moneen!

Ylellinen ja monikäyttöinen arganöljy sopii moneen!

Mikä arganöljy?

Arganöljy on täysin luonnollinen öljy, jota saadaan arganpuun pähkinöistä. Puu kasvaa ainoastaan Marokossa, jonka takia arganöljy onkin yksi harvinaisimmista ja arvokkaimmista öljyistä. Arganöljy on tunnettu useista lääkinnällisistä ja hoitavista vaikutuksistaan. Arganöljy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja sekä tyydyttämättömiä rasvahappoja, jotka edesauttavat ihoa uudistamaan itseään. Öljy sisältää myös paljon antioksidantteja, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentävät jo näkyviä vanhenemisen merkkejä.

Miksi argan?

Arganöljy hoitaa ja ravitsee ihoa sekä hiuksia tehokkaasti. E-vitamiini suojaa ihoa, A-vitamiini tehostaa ihosolujen tuotantoa ja nopeuttaa siten ihon uudistumista sekä elvyttää ihon kollageenin tuotantoa. Lisäksi öljy ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä ja pehmentää ihoa. Arganöljyä voidaan käyttää niin kasvojen kuin vartalonkin ihon kosteutuksessa. Arganöljy sopii jokaiselle ihotyypille: kuivalle ja kutiavalle iholle, mutta myös rasvoittuvalle tai sekaiholle. Sopii arpien, akneihon tai palaneen ihon hoitoon. Sopii myös ärtyneen päänahan hoitoon.

Mihin käyttöön?

Puhdasta arganöljyä voit käyttää päästä varpaisiin! Öljy sopii erinomaisesti ihon, vartalon, kasvojen ja hiustenhoitoon. Tässä muutamia ideoita:

-poistaa meikit (myös vedenkestävän ripsivärin!)
-lisää muutama tippa öljyä vartalovoiteeseen ja voiteesta tulee ravitsevampi ja kosteutta sitovampi
-lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen pehmentämään ja ravitsemaan ihoa
-kynsinauhoille niitä pehmentämään -raskausarpien hoitoon
-kuiville hiusten latvoille pesun jälkeen tai kaikkialle hiuksiin ennen pesua.
-tehohoidoksi lisää muutama tippa öljyä hoitoaineeseen ja anna vaikuttaa 5 minuutin ajan
-puhtaalle silmänympärysiholle
-ennaltaehkäisemään ja kosteuttamaan raskausvatsaa ja raskausarpia

Perheen pienimmille arganöljyä voi laittaa kylpyveteen tai hieroa pieni määrä öljyä peseytymisen jälkeen hieman kostealle iholle. Öljyä voi käyttää myös vauvahierontaan tai kuivan karstan hoitoon.

Lisäksi, että arganöljyä voi käyttää suoraan iholle, löytyy öljyä myös sekoituksina ja useista ihonhoitotuotteista. Katso tästä suosikkimme:

Kasvojen hoitoon

Lavera Re-Energizing Sleeping öljyeliksiiri

Öljyeliksiisi stimuloi yön aikana ihon solujen uusiutumista ja antaa erityisen intensiivistä hoitoa iholle. Öljyeliksiirissä on hellävarainen koostumus, joka sulautuu miellyttävästi ihoon ja jättää sen silkkisen sileän tuntuiseksi.  Sisältää upeita tehoaineita, kuten E-vitamiinia, arganöljyä ja luomu viinirypälesiemenöljyä.

Nourish London Argan Anti-Ageing Peptide Serum, matkakoko 15 ml

Tripeptidejä, hyaluronihappoa ja arganöljyn sekä lehtikaalin ja jerikonruusun tehouutteita sisältävä hoitoseerumi on yhtä aikaa kosteuttava ja hoitava. Se piilottaa väsymyksen merkit ja antaa iholle pikakaunistusta. Sopii kaikille ihotyypeille tehotuotteeksi mutta suosittelemme sitä erityisesti 40+ iholle päivittäiseen käyttöön. Seerumin elvyttävä ja syväkosteuttava vaikutus tulee parhaiten esiin, kun käytät sitä yhdessä kasvoöljyn sekä Argan-kosteusvoiteen kanssa.

Fiini Naturally mustikka-silmänympärysvoide

Luonnon oma supervoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Voiteen sis¨ältämä sheavoi kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti. Mustikansiemenöljy on ihoa rauhoittava ja se sisältää ihon ikääntymistä hidastavia antioksidantteja, omega 3 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Arganöljy pitää ihon kimmoisana, lievittää turvotusta sekä hoitaa myös ryppyjä ja juonteita. Hajusteeton.

Lavera Lash care serum ripsiseerumi

Ripsiseerumi on luonnollinen ripsien vahvistaja. Se vahvistaa ja pidentää ripsiä. Sisältää luomulaatuista kofeiinia, joka uudistaa ripsiä yön aikana, luomu risiiniöljyä ja arganöljyä joka edistää ripsien kasvua. Käytä ripsiseerumia kuuriluontoisesti, sillä parhaimman tuloksen saat näkyviin muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Nourish London Kale Enzymatic Exfoliator kuorinta

Nourishin entsymaattisesti toimiva, kuoriva puhdistustuote on saanut osakseen huikeasti hehkutusta eikä suotta: se on todella monikäyttöinen puhdistustuote, joka yhdistyy perinteinen puhdistusmaito, puhdistava kasvonaamio sekä kuorinta. Yhtenä harvoista tuotteista se sisältää paitsi arvokkaita kasviuutteita, myös ihoa tasapainottavia hyviä probiootteja. Huomaat ihon kunnon parantuneen jo parin viikon käytön jälkeen!

Weleda Granattiomena yövoide

Granaattiomenayövoide sisältää runsaasti granaattiomenauutetta ja arganöljyä, jota on jo pitkään pidetty elinvoiman ja pitkäikäisyyden symbolina. Yövoide tukee solujen uusiutumista ja tekee ihosta kimmoisan. Rypyt siloittuvat ja ihosta tulee pehmeä.

Nourish London Probiotic Multi-Mineral Repair Mask, 5 ml

Tehohoitava kasvonaamio sisältää mm. arganöljyä, arvokkaita mineraaleja (mm. magnesium ja rauta) sekä laventelia. Sopii jokaiselle ihotyypille: rauhoittaa kuivaa ja kiristäävää ihoa, tasoittaa epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa sekä kosteuttaa. Tehokas ja ihana!

 

Ihon hoitoon

Pure=Beauty Argan Oil arganöljy

Puhdasta arganöljyä! Pure=Beautyn arganöljy on korkealaatuista 1-laatuluokan triple extra virgin arganöljyä, jonka tuoksu on alhaisempien laatuluokkien öljyihin verrattuna hyvin kevyt. Arganöljyssä on kevyen pähkinäinen tuoksu. Öljy sopii käytettäväksi niin kasvojen ja vartalon kosteutukseen ja kosteuden lukitsemiseen kuin hiusten hoitoonkin mm. arpien haalentamiseen tai ennaltaehkäisyyn (mm. raskausarvet).

LeMaroc arganöljy palasaippua Laventeli

Palasaippua on valmistettu ihoa hoitavasta arganöljystä ja sen vaahto on täyteläinen ja hoitava. Saippua ei kuivata ihoa lainkaan, joten se sopii erinomaisesti koko perheen käyttöön. Valmistettu kylmämenetelmällä, jossa luonnolliset öljyt säilyttävät hoitavat ominaisuutensa parhaiten. 

Douce Nature argan vartalovoi

Täyteläinen vartalovoi on nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava monitoimivoide koko vartalolle. Ei jätä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Iholle ei jää levittämisen jälkeen minkäänlaista rasvaista kalvoa, joten voide sopii loistavasti käytettäväksi vaikka heti suihkun jälkeen.

Lavera käsivoide anti-age

Vähentää ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä sekä lisää kosteutta ja ihon elastisuutta. Tuote sisältää karpaloa ja arganöljyä, jotka sisältävät runsaasti ihoa aktiivisesti uudistavia antioksidantteja. Sopii vaativalle, kuivalle ja aikuiselle iholle. Käsirasva tekee käsiesi ihosta välittömästi sileämmät ja pehmeämmät.

 

Hiusten hoitoon

Douce Nature ravitseva ja korjaava hiusnaamio

Erityisesti värjätyille, kuiville, vaurioituneille ja hauraille hiuksille. Hiusnaamion koostumus on kermainen ja tuoksu miellyttävän arganöljyinen. Naamio kosteuttaa, ravitsee sekä hoitaa kuivia latvoja, auttaen hiusta uudistumaan. 

Douce Nature arganöljyhoitoaine

Tuntuuko hiusnaamio liian raskaalta hennolle hiuksellesi? Kokeile hoitoainetta! Tämän arganöljypohjaisen hoitoaineen koostumus on erittäin hoitava ja kosteuttava, mutta se ei silti latista tai ylihoida hiusta. Vaikuttava ainesosa on ylellinen arganöljy ja sheavoi, jotka yhdessä tekevät kuivimmastakin hiuksesta kosteutetun, pehmeän ja helposti kammattavan - hiukset eivät myöskään sähköisty kuten ennen.

Douce Nature arganöljyshampoo

Käsitellyille sekä kuiville hiuksille. Shampoon koostumus on erittäin hoitava ja kosteuttava. Ei latista hiuksia - hiukset pysyvät pesun jälkeen ilmavina. Kosteuttava ja korjaava ainesosa on arganöljy, jota tuotteessa on runsaasti. Hiuksen rakennetta pehmentää oliiviöljy ja kosteutta antaa aloe vera uute.

Catteco hoitoainepala Sade

Catteco-hoitoainepaloista kaikkein hoitavin ja kosteuttavin. Sade-hoitoainepala sisältää erittäin hoitavia ainesosia mm. tyrniöljyä, kaakaovoita ja sheavoita. Kaikki aineosat on valittu ravitsemaan ja tehokosteuttamaan kuivaa ja käsiteltyä hiusta - hiuksista tulee ilmavat, tuuheat ja helposti kammattavat. Hoitoainepala sopii myös herkälle hiuspohjalle. 

FAMO syväpuhdistava shampoopala Höpönassu

Hiuspohjan syväpuhdistukseen tarkoitettu hajusteeton shampoo. Puhdas päänahka edistää terveiden hiusten kasvua. Pöllöshampoo sisältää runsaasti mustaa savea, joka parantaa ja vahvistaa hiuksia, sekä arganöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa. Höpönassu puhdistaa päänahan tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Käyttösuositus 1-4 kertaa kuukaudessa.

Bioturm kiiltoshampoo

Kiiltoa antava, vegaaninen shampoo tekee hiuksistasi hyvinvoivat ja silkkisen tuntuiset sekä luonnollisesti hehkuvat. Miedot puhdistavat ainesosat suojaavat hiuksia ja tekevät niistä samalla helposti kammattavat. Sisältää korkealaatuista luomuarganöljyä sekä -oliiviöljyä, jotka ravitsevat hiuksiasi ja antavat niille kauniin luonnollisen kiillon. 

Eubiona Repair korjaava ja värjättyjen hiusten shampoo, 500 ml &
Eubiona Repair korjaava shampoo värjätyille hiuksille, 200 ml

Korjaava shampoo, joka on suunniteltu erityisesti huonokuntoislle, vaurioituneille hiuksille sekä värikäsitellyille hiuksille suojaamaan ja elvyttämään hiusta värjäyksen tai rakennekäsittelyn jälkeen. Shampoon sisältämä takiaisuute silottaa huonokuntoisia ja elottomia hiuksia ja saa ne tuntumaan jälleen pehmeiltä ja sileiltä. Arganöljy hoitaa hiuspohjaa ja kosteuttaa hiusten pituuksia.