Vinkit lasten joululahjoihin!

Vinkit lasten joululahjoihin!

Suunnitteletko joulusiivousta? Luet nyt Vinkit lasten joululahjoihin! 5 minuuttia

Pohditko mitä tarpeellista & kivaa olisi antaa lapselle tai perheelle joululahjaksi? Tai onko lähipiirissäsi henkilö, joka on parhaillaan raskaana? Katso GreenDealin suosikit ja poimi artikkelista parhaimmat lahjaideat!

Yhteinen tekeminen toimii aina; vesivärien tai sormivärien kanssa pikkutaiteilija voi päästää luovuutensa valloilleen. Settien avulla on helppo aloittaa taiteilijanura. 

Entäs ihonhoito? Millaisia lasten kosmetiikkatuotteita on hyvä suosia? Etsi tuotteita, joilla on mahdollisimman lyhyt INCI-lista eli lyhyt ainesosalista ja suosi kotimaisia ja/tai sertifioituja eurooppalaisia tuotteita. Näitä lasten kosmetiikkatuotteita ja ihonhoitotuotteita voit käyttää huoletta lasten iholla.

PS! Tiesitkö, että kaikki GreenDealin valikoiman tuotteet ovat saaneet EKOTAKUUn? Tämä tarkoittaa, että tarkistamme henkilökohtaisesti itse myyntiin tulevien tuotteiden incit & sertifikaatit. Tiedämme siis tarkasti mitä tuotteita myymme. Kiinnostuitko? Lue lisää

Katso kaikki lasten tuotteet.

 

 

Pienille tekemistä yhdessä

 

Ökonorm sormivärit setti A & B

Perinteiset sormivärit kirkkaissa väreissä! Vesipohjaiset värit ovat turvallisia käytössä ja lähtevät helposti pois iholta, tekstiileistä &  pinnoilta joko pesemällä tai harjaamalla.
A-setti: punainen, keltainen, vihreä, sininen
B-setti: oranssi, ruskea, musta ja valkoinen
Settien avulla teet ihania muistoja askartelemalla vaikka joulukortit isovanhemmille tai kummeille. Myös pienen jaloista tai käsista saat hyvät muotit korttipohjia tai taideteoksia varten. 

 

Ökonorm tekstiilivahaliidut, 15 väriä

Vahaliidut tekstiileille! Näillä vahaliiduilla saat luotua haluamiasi kuvioita luonnonmateriaaleista valmistettuihin tekstiileihisi esim. puuvillaiseen teepaitaan! Liiduilla piirretään puhtaalle, pestylle kankaalle ja kuvio silitetään kankaan kuituihin silitysraudan avulla. Heittäydy luovaksi ja tee oma mestariteoksesi. Mukava puuha tehdä esim. koko perheen kesken!

 

Ökonorm taikatussit 9 kpl

Taikatusseissa on 9 väriä - tai oikeastaan 18! Piirrä kuva, väritä se, ja koristele mukana tulevalla taikatussilla - ne kohdat mihin taikatussi koskee, vaihtavat väriä. Tussin päävärin näkee varren vyötteestä, taikatussin kosketuksesta väri vaihtuu siihen, minkä värinen korkki tussissa on. Voit myös kirjoittaa pelkällä taikatussillla salaisen viestin. Kun kirjoituksen päällä värittää setin värillisellä kynällä, viesti tulee valkeana esille eli sen päälle ei tartu väri! 

 

Ökonorm vesiväripaletti 6 väriä

Kuusi luonnollista väriä. Vesipohjaiset värit ovat turvallisia käytössä ja lähtevät helposti pois iholta, tekstiileistä ja pinnoilta joko pesemällä tai harjaamalla. Paletti sopii niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön. Vesivärit aktivoituvat vedellä ja kirkastuvat pakkauksen kuvan mukaiseksi. Paletti sisältää punaisen, keltaisen, vihreän, oranssin, sinisen ja vaaleanpunaisen värin. Värejä voi myös sekoittaa keskenään ja ne ovat luonnostaan hieman kiiltäviä. Näillä sävyillä loihdit ihanat taideteokset vaikka kummeille!

 

Kylpyhetkiin mukaan - ihonhoitoöljy

Avril jojobaöljy

 

Jojobaöljy on todellinen monitoimiöljy. Jojobaöljy hoitaa erityisesti rasvoittuvaa- & sekaihoa, mutta sopii jokaiselle ihotyypille. Käytä öljyä esim. vauvojen ihon hoitoon tai raskausarpien ehkäisyyn. Lisää öljyä muutama pumppaus kylpyveden joukkoon & saat puhdistuksen ja kosteutuksen kätevästi samalla kertaa! 

 

Pesuhetkiin

Hydrophil 2in1 lasten suihkushampoopala Hedelmäinen omena

 

Lasten oma shampoopala! Lapsille suunniteltu suihkushampoo, joka sopii hiusten & vartalon pesuun. Virkistävä, raikkaalle omenalle tuoksuva suihkushampoopala puhdistaa ihon ja hiukset perusteellisesti niitä samalla hoitaen. Suihkushampoon sisältämä manteliöljy sekä shea- ja kaakaovoi hoitavat ja tekevät hiuksista helposti kammattavat. Ei kuivata ihoa lainkaan!

 

Eco Cosmetics lasten kylpyvaahto

 

Ihoa pehmentävä koostumus ja runsas vaahto - täysin luonnollisesti. Tuoksussa raikasta granaattiomenaa ja marjaisaa tyrniä. Tuote on suunniteltu vauvan herkän ihon vaatimukset huomioiden. Pehmeä ja hellävarainen koostumus suojaa herkkää ihoa kuivuutta vastaan. Vaahto ei ärsytä silmiä.

 

Lavera Baby & Kids lasten pesuneste & shampoo

 

Erityisen hellävarainen & saippuamaton voidemainen pesuneste iholle & hiuksille. Pesuneste puhdistaa ihon ja päänahan erityisen hellävaraisesti luonnollisten ja mietojen pesuaineden avulla. Pesunesteen kosteuttavat ainesosat pitävät huolen ettei pesuneste kuivata ihoa pesun aikana. Pesuneste sisältää aloe veraa ja helokkiöljyä, jotka kosteuttavat ja viilentävät niin ihoa kuin myös hiuspohjaa. Tuote sopii vauvojen ja lasten päivittäiseen ihon ja hiusten hoitoon.

 

 

Ihonhoitoon

Weleda Baby valkoinen malva kosteusvoide

 

Täydellinen tuote herkälle iholle. Hajusteeton voide suojaa ja uudistaa ihoa, ja sopii erityisen hyvin vauvan herkälle iholle. Valkoisen malvan uute rauhoittaa erittäin herkkää ihoa ja vähentää kutinaa. Luomu kookosöljy sekä luomu seesamiöljy tukevat luonnollista ihon suojaa.

 

Eco Cosmetics lasten vartalovoide

 

Lasten kosteusvoide on suunniteltu erityisesti vauvojen ja lasten iholle. Sheavoi ja jojobaöljy suojaavat ja hoitavat herkkää ihoa, rauhoittavat ihoärsytyksiä ja lieventävät punoitusta. Kosteuttaa tehokkaasti, ja voiteen sisältämä luomu granaattiomenauute estää kuivien läikkien & kutiavien kohtien syntymistä.

 

Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream

 

Vauvasi ja taaperosi ihoa hemmotteleva voide, johon on tarkoin valittu pienen ihmisen herkälle iholle sopivia rauhoittavia ainesosia. Lapsen immuniteetti rakentuu ensimmäisen kolmen vuoden aikana, jolloin monet mikrobialtistukset, kuten metsäseikkailut ja pihaleikit huonommassakin säässä, ovat hyvästä. Moi Forest Baby Cream sisältää kehon immuniteettia sekä ihon mikrobiomia tutkitusti vahvistavaa Reconnecting Nature ™ -mikrobiuutetta. Voide myös kosteuttaa, hoitaa ja suojaa herkkää ja kuivaa ihoa tehokkaasti luomulaatuisten kasviöljyjen- ja uutteiden voimin.

 

Avril Baby face & body cream

 

Monikäyttöinen tehotuote pienten iholle. Voide on erittäin kosteuttava ja rauhoittava, joka sopii erinomaisesti vauvojen ja pienten lasten iholle. Tuote antaa hellävaraista, mutta tehokasta kosteutusta jättämättä iho tahmaiseksi. Kosteusvoide ravitsee ja suojaa lapsen ihoa, ja tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Kosteusvoiteen salaisuus on kaakaovoin ja sheavoin yhdistelmässä: se kosteuttaa, ravitsee ja antaa iholle ihanan tuoksun. 

 

+1

Etkö keksi mitään pukinkonttiin? Lahjakortti toimii aina!