Muista suojata myös perheen pienimpien iho!

Muista suojata myös perheen pienimpien iho!

Talvi-ihon hoitovinkkimme ja tuotesuosituksemme Luet nyt Muista suojata myös perheen pienimpien iho! 3 minuuttia Seuraava Ole Hyvä - uutuudet valikoimassamme!

Loppusyksyn & alkutalven kylmä sää yllättää. Samalla tavalla kuin aikuisten iho kuivuu, myös perheen pienten iho voi herkästi kuivua ja punoittaa. Katso täsmätuotteet & parhaimmat ainesosat herkän ihon hoitoon alta:

 

GREENDEAL suosittelee

 

 

 

Sheavoi

-Sheavoi toimii niin aikuisella kuin lapsella! Sheavoita voidaan levittää kosteaan tai kuivaan ihoon - auttaa erityisesti kuivan, herkän, ärtyneen, punoittavan ja hilseilevän ihon hoidossa. Voidaan käyttää koko vartalon hoitoon. Mieto tuoksu, joten sopii myös hajusteyliherkille.

 

Eubiona Sheavoit: Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ
(löytyy myös arganöljy & granaattiomena)
Oka Cosmetics: Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

 

Moi Forest

-Forest Dust Multipurpose Cream
Voide, joka vahvistaa ihoa korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Voide kosteuttaa, hoitaa & suojaa herkkää ja kuivaa ihoa.

 

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

-Nurturing Forest Dust Baby Cream
Lasten ihon oma kosteusvoide, johon on tarkoin valittu pienen ihmisen herkälle iholle sopivia rauhoittavia ainesosia. Voide kosteuttaa, hoitaa & suojaa herkkää & kehittyvää ihoa. Rauhoittaa jo olemassa olevia ihoärsytyksiä sekä vähentää tehokkaasti punoitusta sekä kutinaa. 

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

Weleda Skin Food

-Weleda Skin food & light -kosteusvoiteet ovat kuivan ihon luottotuotteita! Sopii käytettäväksi niin aikuiselle kuin lapselle. Voiteet sisältävät mm. Lanoniinia, joka tekee suojaavan kerroksen ihoon sekä mehiläisvahaa, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Rauhoittaa ärtynyttä, kuivaa, punoittavaa ja kiristävää ihoa - sopii erityisesti erittäin kuivien ihoalueiden hoitoon (mm. halkeilevat kantapäät, kuivat kyynärpäät, karheat posket). Light-kosteusvoiteessa hieman miedompi tuoksu ja juoksevampi koostumus. 


Weleda Skin Food: Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ
Weleda Skin Food Light: Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

 

Hoitava kaura

-Eubiona Sensitiv kosteusvoide on hajusteeton, herkän ihon hoitovoide. Voiteen sisältämä kaurauute pehmentää ja hoitaa ärtynyttä ihoa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Kaura on perinteisesti erittäin suosittu luonnon oma raaka-aine herkälle iholle. Sopii erityisesti kuivan, pintakuivan, ärtyneen, punoittavan ja allergisen ihon hoitoon.

Saatavilla kahdessa eri koossa 200ml KATSO TÄSTÄ & 500ml KATSO TÄSTÄ

 

-Fiini Naturally kaura-hunajabalmi hoitaa ärtyneitä ihoalueita. Balmi kosteuttaa ja pehmentää ihoa, rauhoittaa ärtyneitä sekä suojaa punoittavia ihoalueita.

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

-Luonkos Innocent vartalokakku on kosteusvoide palassa! Ihana Luonkosin vartalovoidepala sopii myös lasten ihonhoitoon. Kakku hoitaa ja ravitsee, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä sitoo kosteutta ihoon. Sisältää mm. aprikoosinsiemenöljyä sekä jojobaöljyä. Täyteläinen kaakaovoi ravitsee kuivaa ihoa. Vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös erityisen hyvin hajusteherkille, lapsille ja vauvoille. Vartalokakun säännöllinen käyttö voi vähentää raskausarpia ja estää niiden muodostumista sekä helpottaa kuivuudesta johtuvaa kutinaa.

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

 

Sinkkivoide 

Entäs sitten, kun iho on erittäin punoittava ja vereslihalla? Käytä ihottumiin hellävaraista sinkkivoidetta!
-Eco Cosmetics sinkkivoide sopii erityisesti lasten ja vauvojen herkälle iholle. Vaippavoide tarjoaa hellävaraista ja luonnollista suojaa koko vartalolle ja erityisesti vaippa-alueen iholle. Voide rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä helpottaa ihoärsytyksiä ja parantaa ihottumia sekä punoitusta.

 

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

-Weleda valkoinen malva vaippavoide on täydellinen tuote herkälle iholle. Tämä hajusteeton voide suojaa ja uudistaa ihoa, ja sopii erityisen hyvin vauvan iholle hoitamaan esimerkiksi vaippa-alueen ihottumaa tai ärsytystä. Sinkkioksidi suojaa ja vahvistaa ihoa sekä auttaa voittamaan tulehduksia ja tasapainottamaan ihoa.

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

 

+1 Entäs hellävaraiseen pesuun?

GreenDealin ylläpitämän Luonnonkosmetiikka-ryhmän suosittelema Catteco Herkkis-palasaippua sisältää erittäin paljon hoitavia öljyä! Sisältää ihanaa Himalajan ruususuolaa, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti eikä kuivata ihoa yhtään.

 

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ